Deze drive in show is perfect afgestemd op de mooiste dag van uw leven! En perfecte geluidskwaliteit is gegarandeerd , de show komt compleet met ledverlichting en de beste bruiloft DJ.

Uit te breiden met een prachtig wit Led Sterrendoek en diverse lichteffecten en Saxofonist tot een led dansvloer en led schermen waar u foto’s op kunt laten zien van de dag en waar later door onze video jockey alle hits op vertoond worden met originele videoclip.

De setting komt met een wit meubel die trendy is uitgevoerd met led scherm..

Uw gasten zullen versteld staan van de prachtige uitgevoerde drive in set waar later nog over gesproken zal worden.

Ons Dj- team is ervaren en allround. De muziekcollectie van de Dj’s is zeer uitgebreid. Met verschillende muziek­genres zal de Dj inspelen op de doel­groep en alle gebeurtenissen van de avond. Het spreekt voor zich dat u en uw gasten verzoeknummers kunnen aanvragen bij de Dj.

Verder is het uiteraard mogelijk dat wij op afspraak bij u langskomen om alle wensen door te spreken zodat u op de dag zelf zorgeloos kunt genieten van de hele dag! Daarnaast zijn wij natuurlijk overal in het lte bewonderen zodat u ook op een feest waar wij draaien even kan komen kijken.

Tip van Rojo:

Deze show is uit te breiden met videoclips die op led schermen vertoond worden, en ook leverbaar bij deze show diverse Saxofonisten en artiesten…zie ons Team voor meer informatie

Whatsapp voor prijzen en beschikbaarheid met Rojo Sound & Light 06 26 354 315.

Rojo Wedding Edition al te boeken vanaf € 575,- excl 6% BTW

Verlichte dansvloer LED vanaf 12M2

No responses yet

Geef een reactie via Twitter Facebook of Google+

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën