Bedrijfsnaam : Rojo Sound & Light
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  5 van 5 , 29 stemmen , 29 waarderingen

Wat een goed feest heb je verzorgd! Karaoke, muziek, zang, het was er allemaal. Aanrader voor een mooie partij en fijn dat Rob zo flexibel is.

Wij hebben enorm genoten. Het optreden van Anita was fantastisch! Grote verrassing voor de meeste. Wat een goede zangeres en een mooie vrouw en persoonlijkheid!! DJ Rob was ook top, voelde het goed aan en de dansvloer stond de hele avond vol. Leuk dat je de clips kon zien. Super leuke en enthousiaste reacties gehad. Een top avond om niet meer te vergeten! Bedankt.
Aanbevelen?
Ja

Hi Rob, wil je nog even laten weten dat we oop de Bart Smit reunie een top avond hebben gehad. Iedereen was vol lof over de fantastische DJ Pitchup. Hij heeft het heel goed gedaan.
Helemaal top, super bedankt!

Hoi Rob!

Een beetje laat maar daardoor niet minder gemeend.(11 mei de ouwe blauwe) Ontzettend bedankt voor de geweldige avond!
Het was zoooo gezellig en zoooo top, DJ Pitchup nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet,

Martin Honingh &Mariska de Wolff

Hi Rob,

Dank voor de voortreffelijke verzorgde avond, heel veel complimenten gehad ! ook mede door jouw bijdrage !

Wat een geweldig feest heeft DJ Rob van onze bruiloft gemaakt. Hij draaide hele leuke dansmuziek en zelfs de mensen die normaal niet dansen, kwamen in beweging met dank aan hem! Super bedankt!! Groetjes Simon en Paulien Teodorczyk

Wat een geweldig feest heeft DJ Rob van onze bruiloft gemaakt. Hij draaide hele leuke dansmuziek en zelfs de mensen die normaal niet dansen, kwamen in beweging met dank aan hem! Super bedankt!! Groetjes Simon en Paulien Teodorczyk

Op woensdag contact gehad met Rob, alles doorgesproken en op zaterdag stond hij keurig op tijd klaar met zijn set, inclusief beeldscherm. Alles top geregeld op zeer korte termijn, een man die zijn afspraken na komt!
Er was een zeer gevarieerd publiek aanwezig van alle leeftijden,variërend van 2 tot 82, en ondanks dat lukte het Rob moeiteloos om de sfeer erin te krijgen en iedereen op de dansvloer te krijgen!
Wat een feest heeft hij ervan gemaakt! Ik schrijf bijna nooit reviews maar deze man verdient het!
een echte aanrader voor elk feest en elk soort publiek, gewoonweg een topper!!
Jan

Op 25 augustus 2018 heb jij van onze bruiloft een fantastisch mooi feest gemaakt!
Wat hebben we gedanst en genoten van je muziek
Ook hebben wij veel complimenten van onze gasten gekregen, het was een onvergetelijke avond!
Hartelijk bedank, Paul en Sandra Hollander

Rob ....wij willen met name de DJ bedanken voor de mega geslaagde avond. Het was top... één groot feest.
Wij hebben enorm genoten.
Kaartje hebben we van ROJO gekregen en we geven je naam graag door.
Liefs Cor en Nelleke

Rob heeft gedraaid op onze bruiloft, dit was in een strandpaviljoen op Texel. Geen eenvoudige locatie qua bereikbaarheid maar Rojo Sound & Light dacht overal over mee. Snelle reacties op mailtjes, telefoontjes en appjes. We hebben daarnaast ook een superavond gehad, er wordt goed geluisterd naar en gereageerd op het publiek! Rob bedankt!

Rob is echt een topper. Hij speelt in op de wensen van de gasten, voelt de sfeer en laat het dak eraf gaan.
Voor onze bruiloft met verschillende nationaliteiten heeft hij voor verschillende muziekstijlen gezorgd, zodat iedereen helemaal los kon gaan. Was een geweldig feest zonder inkak momenten en kregen heel veel complimenten hierover!

Wij zouden Rob ten zeerste aanraden om een geweldig feest te bouwen.

Rob super bedankt!

Wij hebben echt een super avond gehad, mede dankzij Dj Rob van Rojo Sound. Iedereen heeft gedanst de hele avond! Wij hebben genoten, bedankt voor alles! Liefs, Jon en Bo

Rob heeft gedraaid bij ons op de bruiloft en wat was het een geweldig feest, de sfeer zat er goed in en er werd goed gedanst. Het beeldscherm met de videoclips was ook een topper. Al met al echt een geslaagde avond mede door de goede dj.
Rob, super gedaan. Dank je wel.

Wij hebben ons feest (20 jaar getrouwd en allebei 50 jaar oud geworden), gevierd bij brasserie TURF in Hoorn. Rob heeft voor ons de muziek verzorgt, dat was werkelijk top. Rob voelde de sfeer goed aan en de hele avond hebben de gasten gedanst. Een prachtige avond, mede door Rob.!!

Beste Rob.
De feestavond was in 1 woord: GEWELDIG!!
Het was een super feest. Vanaf het begin tot het einde stonden de mensen op de mooie dansvloer.
Echt een aanrader als je van een goed feestje houd.

Ze leveren geweldig werk. Luisteren naar de wensen. Kortom ze zetten een onwijs gave en mooie show neer.
Ook raad ik de zanger die wij op die avond hadden aan.
De sfeer van die avond was prachtig. Zeker een aanraden.
Nogmaals onwijs bedankt voor de gave show. Het voldeed precies aan ons wensen

Wij hebben 07-10-2016 echt een super avond gehad, mede dankzij Dj Rob van Rojo Sound. Iedereen heeft gedanst de hele avond! Wij hebben genoten, bedankt voor alles! Liefs, Jon en Bo

Echt een top dj voor een perfecte prijs!
Goed geluid, lekkere muziek en bijna niemdie nog op een stoel zat, wat wil je nog meer?! DJ rojo dus!

Wij hadden erg fijn contact met Rojo Sound. De dj kwam heel stilletjes binnen terwijl wij aan het eten waren en je merkte er bijna niks van dat hij zijn set aan het opbouwen was. Het was dat ik naar het toilet ging en hem zag waarna ik hem aansprak en meteen leuk contact had. Hij had veel begrip voor onze wensen qua openingsdans, vervolgnummer en verder ook de hele avond werd alles goed in elkaar gemixed en het scherm waar video clips op af werden gespeeld was ook echt een aanrader. Al met al maakte hij er een perfect feest van en we hebben van meerdere gasten gehoord dat dit de leukste bruiloft was waar ze geweest waren en dat was niet gebeurd zonder Rob.

Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en perfecte muziek.

Als je een feest geeft hoop je maar één ding en dat is dat de dansvloer vol staat. Rob heeft er voor gezorgd dat bij ons de hele avond de voetjes van de vloer gingen, jong en oud iedereen stond te dansen. Wij hebben echt een top huwelijksfeest gehad! Daarnaast is Rob ook nog eens een super aardige kerel die heel erg met je meedenkt en heeft hij prachtige spullen! Aanrader!

Van tevoren hebben we contact gehad met Rob en al onze wensen besproken. Rojo sound heeft ontzettend veel te bieden, al onze wensen en ideeën werden enthousiast ontvangen en konden worden uitgevoerd. Zelfs de locatie heeft Rob fantastisch uitgelicht. Van het opbouwen en afbreken hebben we helemaal niets gemerkt, ineens stond alles klaar en kon het feest beginnen. Vanaf het moment dat wij binnenkwamen werd er gedanst en dat is eigenlijk niet meer opgehouden. Een familielid heeft nog spontaan een liedje gezongen, ook dit was geen enkel probleem. Alle spullen waren aanwezig. Wij vinden het een absolute aanrader!

Echt een enorme leuke feestavond

Rob was een topper, hij heeft on de avond gegeven die we ons hadden voorgesteld. Wij waren 20 jaar getrouwd en allebei 50 geworden. Rob voelde de "smaak" van de ongeveer 70 gasten prima aan. Het was de hele avond dansen....

Rojo heeft er een geweldige avond van gemaakt, goed geluid, mooie lichtshow en oude clips op scherm. op tijd wist hij de muziek de juiste draai te geven om de dansvloer vol te houden. top gedaan.

Rob van Rojo Sound heeft de hele avond goed gedraaid. Zowel nummers van de vooraf ingediende verzoeklijst als spontane hits om zowel de jongeren als de ouderen op de dansvloer te krijgen, met succes! De ervaring als DJ straalt ervan af.
Prettige, punctuele, open en duidelijke samenwerking gehad en een aanrader voor iedereen. Installatie is van goede kwaliteit, LED-schermen voegen net dat beetje extra toe. Rob bouwde alles zelf op en af.

k gaf een feest voor mijn 50e verjaardag. Had Rojo Producties ingehuurd met dj Rob. Echt super. Goed geluid en licht en supergoed in elkaar gezet. Heerlijke dansavond gehad. Zeker een aanrader. Rob. dank je wel!

Beste Rob We willen nog even doorgeven dat het een fantastische avond was We zijn heel erg blij met jou als vj er werd vol lof over de gehele avond gesproken Mocht je nog wat foto’s of iets dergelijks hebben zou je die ons toe willen sturen Nogmaals bedankt echt super Groet Wesley en Tessa

Hoi Rob,

Bedankt voor de leuke foto's en video's.
Wij hebben enorm genoten. Het was een zeer geslaagd feest waarvoor we jou ontzettend willen bedanken!
De gasten waren zeer te spreken over jou.

Geen reacties

Geef een reactie via Twitter Facebook of Google+

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: