Uitstekend
Gebaseerd op 34 recensies
Lisette van Drooge
Lisette van Drooge
2024-02-18
Rob maakte de 80 jarige verjaardag van mijn moeder tot een echt feestje en kreeg zelfs 90-jarigen op de dansvloer! Hij regelde dat eigen filmpjes gedraaid konden worden, stemde de muziek af op de gasten! Geweldig!
Dave Schwarz
Dave Schwarz
2024-01-28
Rojo gevonden via Trustoo. Na de aanvraag belde hij direct op om e.e.a. door te spreken. Ik had er direct een goed gevoel bij. Hij is een enthousiaste DJ en zijn concept met een beeldscherm erbij is erg leuk. Hij wist iedereen op de dansvloer te krijgen en de hele avond te houden! Hierdoor is het echt een topavond geworden! Aanrader!
Hannah Duin
Hannah Duin
2023-07-22
Voor onze bruiloft waren we opzoek naar een leuke, spontane DJ om ons de avond van onze dromen te bezorgen. Bij het zoeken naar een DJ vonden we Rob en hebben we hem opgebeld om een kennismaking in te plannen. Rob kwam bij ons thuis om de wensen door te spreken en gaf informatie over zijn manier van draaien. Het was een gezellig persoonlijk gesprek. Rob gaf aan 'ik krijg iedereen aan het dansen'. En deze belofte maakte hij waar. Ik heb mensen zien dansen die ik nog nooit heb zien dansen. Rob maakte er een echt feest van, voelde goed aan welke muziek hij kon draaien op welk moment. Een leuke toevoeging waren de schermen die rob mee had waarop videoclips van de muziek werd gedraaid. Veel gasten hebben laten weten hoe leuk ze dit vonden. Rob bedankt voor een fenomenale avond.
Niels Knijn
Niels Knijn
2023-07-09
Beste Rob, Wat heb jij onze gasten aan het dansen gekregen tijdens onze bruiloft! Iedereen was enthousiast (wij ook) en je speelde goed en flexibel in op de optredens die tussendoor, onaangekondigd, plaatsvonden. Hartstikke bedankt voor de onvergetelijke avond! Groetjes Niels en Mandy
Monika Eberhart
Monika Eberhart
2023-07-08
Fantastisch! Goed geluisterd naar onze muziek keuze. Een hele fijne avond dankzij jullie ????????
Cynthia Alders
Cynthia Alders
2023-06-06
Op 20-4-2023 een geweldig bruiloftsfeest gehad met muziek van Rob, hij voelde precies goed aan welke nummers geschikt waren op het juiste moment. Tijdens het kennismakingsgesprek wisten we binnen 5 minuten dat we hem zouden kiezen voor ons feest. Top gedaan!
lauree Sine
lauree Sine
2023-03-17
What a fun birthday ???? party I had! Everyone enjoyed themselves danced to the end of the evening. Good, lasting memories...what a gift! Thanks a great time!
Cristel Matenabu5n
Cristel Matenabu5n
2022-12-12
Geweldig feestje gehad met dank aan DJ Rob. Heerlijke jaren 80 muziek met beeld!!!
Kimberly Langeveld
Kimberly Langeveld
2022-06-27
Ik ken Rob persoonlijk het is een aardige man met een hart van goud en doet zijn werk altijd goed. Met Rob heb je de beste feestjes! Huur hem in zou ik zeggen want je krijgt er geen spijt van! 🙂

Top gedraaid

Rated 5,0 out of 5

Echt een enorme leuke feestavond

Familei Barsingerhorn

Meteen dansen

Rated 5,0 out of 5

Van tevoren hebben we contact gehad met Rob en al onze wensen besproken. Rojo sound heeft ontzettend veel te bieden, al onze wensen en ideeën werden enthousiast ontvangen en konden worden uitgevoerd. Zelfs de locatie heeft Rob fantastisch uitgelicht. Van het opbouwen en afbreken hebben we helemaal niets gemerkt, ineens stond alles klaar en kon het feest beginnen. Vanaf het moment dat wij binnenkwamen werd er gedanst en dat is eigenlijk niet meer opgehouden. Een familielid heeft nog spontaan een liedje gezongen, ook dit was geen enkel probleem. Alle spullen waren aanwezig. Wij vinden het een absolute aanrader!

Nikki

Dansvloer was vol tot het einde

Rated 5,0 out of 5

Als je een feest geeft hoop je maar één ding en dat is dat de dansvloer vol staat. Rob heeft er voor gezorgd dat bij ons de hele avond de voetjes van de vloer gingen, jong en oud iedereen stond te dansen. Wij hebben echt een top huwelijksfeest gehad! Daarnaast is Rob ook nog eens een super aardige kerel die heel erg met je meedenkt en heeft hij prachtige spullen! Aanrader!

Kim

Perfect Feest

Rated 5,0 out of 5

Wij hadden erg fijn contact met Rojo Sound. De dj kwam heel stilletjes binnen terwijl wij aan het eten waren en je merkte er bijna niks van dat hij zijn set aan het opbouwen was. Het was dat ik naar het toilet ging en hem zag waarna ik hem aansprak en meteen leuk contact had. Hij had veel begrip voor onze wensen qua openingsdans, vervolgnummer en verder ook de hele avond werd alles goed in elkaar gemixed en het scherm waar video clips op af werden gespeeld was ook echt een aanrader. Al met al maakte hij er een perfect feest van en we hebben van meerdere gasten gehoord dat dit de leukste bruiloft was waar ze geweest waren en dat was niet gebeurd zonder Rob.

Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en perfecte muziek.

Vianne Nijdam

Perfecte DJ

Rated 5,0 out of 5

Echt een top dj voor een perfecte prijs!

Goed geluid, lekkere muziek en bijna niemdie nog op een stoel zat, wat wil je nog meer?! DJ rojo dus!

Kelly

Geen reacties

Geef een reactie via Twitter Facebook of Google+

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.