Wat onze klanten van ons vinden,..

Top gedraaid

Rated 5 out of 5

Echt een enorme leuke feestavond

Familei Barsingerhorn

Meteen dansen

Rated 5 out of 5

Van tevoren hebben we contact gehad met Rob en al onze wensen besproken. Rojo sound heeft ontzettend veel te bieden, al onze wensen en ideeën werden enthousiast ontvangen en konden worden uitgevoerd. Zelfs de locatie heeft Rob fantastisch uitgelicht. Van het opbouwen en afbreken hebben we helemaal niets gemerkt, ineens stond alles klaar en kon het feest beginnen. Vanaf het moment dat wij binnenkwamen werd er gedanst en dat is eigenlijk niet meer opgehouden. Een familielid heeft nog spontaan een liedje gezongen, ook dit was geen enkel probleem. Alle spullen waren aanwezig. Wij vinden het een absolute aanrader!

Nikki

Dansvloer was vol tot het einde

Rated 5 out of 5

Als je een feest geeft hoop je maar één ding en dat is dat de dansvloer vol staat. Rob heeft er voor gezorgd dat bij ons de hele avond de voetjes van de vloer gingen, jong en oud iedereen stond te dansen. Wij hebben echt een top huwelijksfeest gehad! Daarnaast is Rob ook nog eens een super aardige kerel die heel erg met je meedenkt en heeft hij prachtige spullen! Aanrader!

Kim

Perfect Feest

Rated 5 out of 5

Wij hadden erg fijn contact met Rojo Sound. De dj kwam heel stilletjes binnen terwijl wij aan het eten waren en je merkte er bijna niks van dat hij zijn set aan het opbouwen was. Het was dat ik naar het toilet ging en hem zag waarna ik hem aansprak en meteen leuk contact had. Hij had veel begrip voor onze wensen qua openingsdans, vervolgnummer en verder ook de hele avond werd alles goed in elkaar gemixed en het scherm waar video clips op af werden gespeeld was ook echt een aanrader. Al met al maakte hij er een perfect feest van en we hebben van meerdere gasten gehoord dat dit de leukste bruiloft was waar ze geweest waren en dat was niet gebeurd zonder Rob.

Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en perfecte muziek.

Vianne Nijdam

Perfecte DJ

Rated 5 out of 5

Echt een top dj voor een perfecte prijs!

Goed geluid, lekkere muziek en bijna niemdie nog op een stoel zat, wat wil je nog meer?! DJ rojo dus!

Kelly

Geen reacties

Geef een reactie via Twitter Facebook of Google+

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: