Wat onze klanten van ons vinden,..

Fantastische avond

Rated 5 out of 5

Beste Rob We willen nog even doorgeven dat het een fantastische avond was We zijn heel erg blij met jou als vj er werd vol lof over de gehele avond gesproken Mocht je nog wat foto’s of iets dergelijks hebben zou je die ons toe willen sturen Nogmaals bedankt echt super Groet Wesley en Tessa

Wesley & Tessa

Supergoed!

Rated 5 out of 5

k gaf een feest voor mijn 50e verjaardag. Had Rojo Producties ingehuurd met dj Rob. Echt super. Goed geluid en licht en supergoed in elkaar gezet. Heerlijke dansavond gehad. Zeker een aanrader. Rob. dank je wel!

Jolanda Biemans

Aanrader voor iedereen

Rated 5 out of 5

Rob van Rojo Sound heeft de hele avond goed gedraaid. Zowel nummers van de vooraf ingediende verzoeklijst als spontane hits om zowel de jongeren als de ouderen op de dansvloer te krijgen, met succes! De ervaring als DJ straalt ervan af.

Prettige, punctuele, open en duidelijke samenwerking gehad en een aanrader voor iedereen. Installatie is van goede kwaliteit, LED-schermen voegen net dat beetje extra toe. Rob bouwde alles zelf op en af.

Kelly

Geweldige clips

Rated 5 out of 5

Rojo heeft er een geweldige avond van gemaakt, goed geluid, mooie lichtshow en oude clips op scherm. op tijd wist hij de muziek de juiste draai te geven om de dansvloer vol te houden. top gedaan.

Alfons

20 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5

Rob was een topper, hij heeft on de avond gegeven die we ons hadden voorgesteld. Wij waren 20 jaar getrouwd en allebei 50 geworden. Rob voelde de “smaak” van de ongeveer 70 gasten prima aan. Het was de hele avond dansen….

Familie Baauw

Geen reacties

Geef een reactie via Twitter Facebook of Google+

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: