Recensie

“Ik wil je nogmaals bedanken voor je bijdrage aan ons feest afgelopen zaterdag, het was weer helemaal geweldig”

Dit is één van de vele recensies die boekdelen spreekt , het is voor ons vanzelfsprekend dat ook jouw feest geslaagd is. Door onze enorme ervaring in allerlei feesten van jong tot oud zijn wij van mening dat wij elk feest kunnen verzorgen. Verjaardag, bruiloft, Personeelsfeest en alle andere denkbare feesten verzorgen wij tot in de puntjes, met de beste DJ Allround, hoogste geluidskwaliteit denkbaar en uiteraard de mooiste DJ Booth. Al meer dan 20 jaar zijn wij vooruitstrevend en omarmen wij de nieuwste technieken op geluidsgebied LED verlichting en projectie. Hierdoor zijn wij marktleider in digitale performance met ruim 17500 videoclips in de hoogst denkbare kwaliteit en daarnaast een uitgebreide collectie digitale muziek met bijna alles wat populair is uitgebracht vanaf de jaren 50 tot nu.

Wat wij doen

Wij zijn marktleider in Drive-in Shows, of het nu gaat om en tuinfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsborrel onze ervaring gaat verder dan ieder ander.

DJ’s Artiesten en Freelancer

ij hebben een hechte samenwerking met diverse DJ’s en Artiesten Hierdoor kunnen wij in alle wensen voorzien, DJ en Saxofonist, DJ en Zanger bedenk het en wij verzorgen het voor jou.

Kracht van beeld

Door digitalisering zijn wij nu zover dat wij ruim 17500 videoclips kunnen “draaien” in de hoogste kwaliteit, voorzien van nieuw geremastered geluid en lipsync. Met deze collectie zijn wij al meer dan 12 jaar bezig om nog mooier te maken en nog meer uit te breiden, tot de laatste clip uit de hitparades en elke hit tussen de jaren 50 en nu. Dit geeft een compleet nieuwe dimensie en geeft heel veel “wow” “gaaf” “super leuk”

Presentatie en projectie

Wij verzorgen elk denkbaar event, van kermis tent tot presentaties voor 30 personen. Elke opdracht verzorgen wij met liefde voor ons vak en wij ontzorgen u en bedenken een oplossing voor uw evenement. In huis zijn wij u van dienst tot 2500 personen met de beste geluidsapparatuur denkbaar. En wij ondersteunen u met mankracht.

Geen reacties

Geef een reactie via Twitter Facebook of Google+

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.